Predstavljen projekt “Mi vas trebamo”

U prostorijama Srednje škole kneza Branimira Benkovac na uvodnoj konferenciji predstavljen je projekt  „Mi vas trebamo“. Projekt je to kojim se želi utjecati na promociju i provedbu dva besplatna programa osposobljavanja: CNC operater i kamenoklesar, za trideset polaznika  koji su članovi ciljane skupine. Projektom se želi utjecati na unapređenje njihovih znanja , vještina , a posljedično i kvalifikacije s ciljem osnaživanja položaja pojedinca na tržištu rada te mogućnosti pronalaska zaposlenja. Partner Školi u ovom projektu je Centar za socijalnu skrb Benkovac.

Provedbom projekta  nabavit će se CNC  edukacijski obradni centar a sve s ciljem unapređenja uvjeta za održavanje programa osposobljavanja. Ukupna vrijednost projekta je 1.495.000,00 kn, a vrijeme provedbe je 22 mjeseca, od siječnja 2019. do studenog 2020. godine.

Uvodnoj konferenciji prisustvovali su predstavnici grada Benkovca, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Benkovac Milka Blekić, predstavnici tvrtke LTH metalni lijev, direktor tvrtke HSTEC Zadar Željko Goja, predstavnici Sveučilišta u Zadru, predstavnici kamenoklesarskih tvrtki i mnogi drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *